Recent verschenen en per direct leverbaar :  een bundel met Koraalbewerkingen voor orgel - deel 5 van de hand van Jan Peter Teeuw (psalm 85, en 'Neem mijn leven, laat het Heer'), Jos Teeuw (psalm 90), van Johan den Hoedt (met oa 'O mijn ziel houdt goede moed') en Jan van Westenbrugge (psalm 24)

Recent verschenen en per direct leverbaar :   een bundel met Koraalbewerkingen voor orgel - deel 6 van de hand van Jan van Westenbrugge (met psalm 22, psalm 68 en psalm 107, 'Machtig God, sterke Rots' en 'Ga niet alleen door 't leven)

Verder is in voorbereiding een heruitgave van het koraalboek van Leen Schippers. Dit koraalboek is in notenschrift al lange tijd niet meer verkrijgbaar. Er is nog steeds veel vraag naar deze bundel. Daarom bij het label van Sthenos Musica een heruitgave, eea in overleg met De Bazuin Putten, zoon Pieter en dochter Maaike Schippers. Verschijningsdatum najaar 2024. Als u op de hoogte wil worden gehouden en een berichtje wilt ontvangen over de voortgang van dit koraalboek, stuurt u dan een mailtje naar info@sthenosmusica.nl 

Zie ook de recensie in het Reformatorisch Dagblad dd 15 december 2003 (bij de 1ste druk)