Recent verschenen en per direct leverbaar : een bundel met Koraalbewerkingen voor orgel - deel 4 van de hand van Jan van Westenbrugge (met 'Als ik maar weet', 'Daar ruist langs de wolken', 'Voorwaarts Christenstrijders', psalm 43, psalm 130 en psalm 139)

Februari 2024 verschijnt een bundel met Koraalbewerkingen voor orgel - deel 5 van de hand van Jan Peter Teeuw (met oa psalm 85) en van Johan den Hoedt (met oa 'O mijn ziel')
Verschijningsdatum plm februari 2024.

Maart 2024 verschijnt een jubileumbundel van Jan van Westenbrugge ivm zijn 50 jarig jubileum als kerkorganist

Juni 2024 staat een bundel met Koraalbewerkingen voor orgel - deel 6 van de hand van Jan van Westenbrugge (met 'Machtig God, sterke Rots', 'Ga niet alleen door 't leven', 'Er komen stromen van zegen', psalm 22, psalm 68 en psalm 107) Verschijningsdatum plm juni 2024.

Verder is in voorbereiding een heruitgave van het koraalboek van Leen Schippers. Dit koraalboek is in notenschrift al lange tijd niet meer verkrijgbaar. Er is nog steeds vraag naar deze bundel. Daarom bij het label van Sthenos Musica een heruitgave, eea in overleg met De Bazuin Putten en zoon Pieter Schippers. Verschijningsdatum plm najaar 2024. Als u op de hoogte wil worden gehouden en een berichtje wilt ontvangen over de voortgang van dit koraalboek, stuurt u dan een mailtje naar info@sthenosmusica.nl 

Zie ook de recensie in het Reformatorisch Dagblad dd 15 december 2003 (bij de 1ste druk)